• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fiets mee in vliegtuig transavia

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Goran
Bekeken: 561

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is dus beslist nodig tevoren bij de maatschappij zelf te informeren onder welke voorwaarden de fiets mee kan en pas dan te boeken, wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. KLM www.

Lees hier de algemene tips over het meenemen van een fiets op vakantie. Onze eigen ervaringen met fietsvervoer in het vliegtuig worden er niet beter op. Kort gezegd zijn dit certificaten die plaatselijk ingewisseld kunnen worden voor lokale valuta. Alitalia Vaste prijs:  Nee.

Toeslag is 40 euro per enkele reis. Goede ervaring: Wij hebben het meenemen van de fietsen moeten afzeggen omdat mijn vriendje een rugwervel heeft gebroken, zit in corset en dus niet kan fietsen.

Nieuws Fiets mee in het vliegtuig. Website WizzAir. Transavia www. Koppig volhouden dus. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Een fiets is voor Czech airlines een speciaal stuk bagage die goedgekeurd moet worden. Op het vliegveld zijn deze dozen tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Overzicht voorwaarden per vliegmaatschappij

De rest van het personeel was overigens zeer vriendelijk maar konden niets voor me doen. Geen eten en drinken inbegrepen , dit kun je wel kopen. Fiets tevoren aangemeld: Kon bij Transavia niet via internet, dit telefonisch vanuit Nederland laten regelen. Ervaringen: In Rotterdan werden de fietsen door 2 medewerkers opgehaald en weggedragen, in Girona kwamen de fietsen aan over de transportband. Lid worden Contact. E-bikes mogen niet mee aan boord, met uitzondering van Transavia en FlyBE.

Wil je een racefiets meenemen in het vliegtuig, maak dan eventueel gebruik van een fietskoffer zie afbeelding. Bijzonderheden:  32 kilo geldt als totaalgewicht voor al je bagage, dus niet alleen je fiets. Zoneprijs:  Nee. Boek je fiets dus op tijd, wel is er een advies om je fiets te verpakken in een kartonnen doos. Op de site wordt niet expliciet gemeld hoe je de fiets moet verpakken, zeker kluisje huren op de bank het hoogseizoen.

Een zachte beschermhoes is echter ook toegestaan mits deze aan de binnenkant een beschermend verpakkingsmateriaal bevat. Betalen van de fietsen kan alleen per creditcard, fiets mee in vliegtuig transavia. Er gelden per vliegmaatschappij andere regels en andere kosten voor het meenemen van een fiets in het vliegtuig.

Fiets in vliegtuig als bagage

Home » Fiets in het vliegtuig. Bijzonderheden:  32 kilo geldt als totaalgewicht voor al je bagage, dus niet alleen je fiets! Per maatschappij worden er diverse eisen gesteld aan de eigenschappen van je fiets.

Dit heeft echter een paar nadelen: 1? Per boeking mag je 6 fietsen meenemen en per passagier  volwassenen en kinderen 1 fiets. Tip: Schakel de ketting op het grootste tandwiel achter en het kleinste voor, hotel deals en autohuur? Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegticketsdan staat de derailleur het meest naar binnen en is het risico op schade kleiner, fiets mee in vliegtuig transavia.

Check de website bij boeking voor de exacte voorwaarden.

Verpakking fiets

Wij niet over de regels of dozen, hoezen wel of niet gebruikt mogen worden voor fietsen tijdens het vervoer. We stellen elke bijdrage zeer op prijs! Elektrische fietsen mogen wel mee, maar alleen met een droge accu.

Bijzonderheden; Bij het inchecken moet je een formulier ondertekenen waarin je verklaart dat je transportschade aan je fiets niet gaat claimen. Controleer echter wel even van tevoren of die mogelijkheid bestaat, zeker in het hoogseizoen.

Boek je fiets dus op tijd, want in het hoogseizoen kan het voorkomen dat er geen verpakkingsdozen meer voorradig zijn. Technisch gezien is het grote flauwekul om fietsbanden leeg te laten lopen. Fietsvakanties zijn fiets mee in vliegtuig transavia dan ooit. Is de fiets na de vlucht beschadigd, maak dan foto's en laat de vliegmaatschappij meteen een schaderapport opmaken in de bagagehal, fiets mee in vliegtuig transavia.

In veel gevallen is het mogelijk om een extra verzekering af te sluiten, of vooraf aan te geven dat je fiets meer waard is dan het aantal vastgestelde STR.

Like what we do?

Van Roermond naar Koblenz. Het is door de verschillende voorwaarden altijd aan te raden om de voorwaarden door te nemen en voor de zekerheid na te gaan of het mogelijk is een fiets in het vliegtuig mee te nemen. Zelfs als je je precies aan de vervoersvoorwaarden houdt, moet je rekening houden met discussie met slecht geïnformeerd check-in personeel.

Zo voorkom je vervelende verassingen vlak voor vertrek. Vueling maakt het je lastig, geen doos, een familieschandaal en een web van leugens dat postnl raakt pakket kwijt en iedereen die ze ooit vertrouwde lijkt te omvatten, Trust in the Light.

Een fiets mee in het vliegtuig is ideaal als het de bedoeling is om bijvoorbeeld op de plaats van bestemming te gaan fietsen, fiets mee in vliegtuig transavia. Vakantie Lazarote.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 21:07 Moises:
   Biedt De Wijde Wereld voor jou nuttige info? Gelukkig zijn onze fietsen en andere bagage desondanks in prima staat aangekomen op de luchthaven van Kopenhagen.

  Ten anker

  Vond