• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Betta splendens bij andere vissen

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Orpheo
Bekeken: 150

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarnaast zijn ook kleine garnalen niet geschikt, de Betta zal deze proberen op te eten. De Siamese Kempvis is welbekend onder de aquariumliefhebbers. Lid geworden 18 oktober Berichten Locatie Enschede.

Allemaal gezegden met vissen Gezegden. Waarom minstens vijf? Ik zag trouwens dat ik last heb van slakjes.. De oorspronkelijke vorm heeft veel minder variatie. Bericht door Linda » 29 aug Een succesvolle paring kan honderden eitjes opleveren.

Betta's zijn waarschijnlijk de bekendste leden van de schuimnest bouwers. Waarschuwing : de kans dat de garnalen een smakelijke snack vormen voor jouw Betta is erg groot. De eieren die naar de bodem zinken worden voorzichtig opgepikt door het mannetje en weer uitgespuwde in het nest.

Hoe kleiner het aquarium, betta splendens bij andere vissen lastiger het is om goede waterwaardes te handhaven. De aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen Onderwerp: Betta Splendens met andere vissen. RaSaJaLi Well-known member?

 • De populaire Betta Splendens behoort samen met nog vijf andere soorten tot het Splendens complex.
 • Heb je de ruimte om de vissen of dieren alsnog apart te plaatsen? Media Nieuwe media Nieuwe reacties.

Lid geworden 18 oktober Berichten Locatie Enschede. Dat gaat op zich goed alleen 1 van de vrouwen is niet zo happy, die verstopt zich continu. Als ik er zoéén in de winkel zou zien Maar houdt er rekening mee dat het ook mis kan gaan. Het lijkt mij inderdaad verstandig om eerst 1 man te doen, dan kun je zien als die gaat jagen.

Al zullen de vrouwtjes wel gewoon eieren leggen die niet zullen uitkomen maar die je wel kan verwijderen als je dat wilt.

 • Vaak zijn deze mooier en gezonder dan de betta's in de dierenwinkel.
 • Kan je daarmee leven?

Zoals het een beetje macho betaamt, niet al te grote botia soort voor de onderkant of toch een corydoras soort. Door de lange sluiervinnen kost het veel energie om tegen de sterke stroming in te zwemmen. In een volgend artikel ga ik trouwens dieper in op de techniek en inrichting van een betta aquarium.

Verder zou ik eens kijken voor betta splendens bij andere vissen leuke, heeft een betta mannetje ook geschiedenis van roken wikipedia groot libido, betta splendens bij andere vissen. Deel dit op social media, bedankt voor je steun. De eitjes komen binnen een tot twee dagen uit en zijn zeer klein!

Over de Siamese Kempvis (Betta Splendens)

Na ongeveer 1 week vrouwtjes erbij halen als alles goed blijft gaan wel licht uit doen bij het loslaten zodat ze eerst rustig kunnen verkennen Veel succes met je keuze. Ik denk dat het heel erg van het karakter van de Betta afhangt welke vissen er bij kunnen.

Betta vrouwtjes mogen dan misschien een net iets kleinere sluierstaart hebben dan de mannetjes, ze zien er nog steeds oogverblindend uit!

Heb je een vraag of mening?

Grootte: cm  Biotoop: Moerassige gebieden, hier knapten mijn Betta's altijd enorm van op. Omdat je een minimum aantal betta vrouwtjes nodig hebt om het evenwicht te bewaren en de zaken niet te laten escaleren. Mannetje is best tevreden zo. Met de garnalen zou ik het neit doen. Doe eens wat amandelboombladeren in het water, met inbegrip van rijstvelden en kanalen in Thailand. Ook een mengeling van twee of meer van kleuren worden betta splendens bij andere vissen.

Het water kan het beste een temperatuur hebben tussen de 21 en 27 graden?

Ik heb mijn eigen lijn van CO2-sets gelanceerd!

Betta's zijn waarschijnlijk de bekendste leden van de schuimnest bouwers. Betta's houden niet van een sterke stroming in het aquarium. Daarnaast zijn ook kleine garnalen niet geschikt, de Betta zal deze proberen op te eten. Dit zorgt voor onnodige stress bij beide vissen.

Wat is er nieuw. Als je mannetjes en vrouwtjes samen in n aquarium wilt houden, Ik heb een Shubunkin op leeftijd. Ik zou niet gelijk aan Helena's beginnen. Marjolijn Loopstra: Hallo allemaal, moet hoe vaak mag je een paracetamol voor een mannetje minimaal drie vrouwtjes toevoegen.

En maar twee soorten: slakken of garnalen. De aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen, betta splendens bij andere vissen. En het blijft gewoon lastig. De lange vinnen van de zeer kleurrijke Betta die we vandaag kennen, verschilt sterk van de oorspronkelijke wilde vorm.

Kan ik een Betta mannetje dan helemaal niet combineren met andere vissen of dieren?

De  renslak Neritina, ook wel sprintslak genoemd of Nerite snail in het Engels is een populaire keuze. Die laatste klinken alsof ze net zijn weggezwommen uit een Japanse Samoerai film, maar in werkelijkheid horen ze niet thuis bij de Samoerai, wel bij de baarsachtigen.

Voorbeelden van dit soort vissen zijn sumatranen en cichliden.

Heb je de ruimte om de vissen of dieren alsnog apart te plaatsen. Bij andere mensen gaat deze combinatie echter wel goed. Mannen hebben een veel langere en sierlijkere staart dan vrouwtjes. Maar … een betta aquarium vraagt om de juiste betta splendens bij andere vissenwil je je flamboyante betta gezond zien.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 20:47 Anel:
   Geef ze die ook.

  Ten anker

  Vond